Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ - ΚΟΡΩΝΙΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 68-75

Μια τεράστια και πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα του Λυγουριού έναντι της ομάδας των Σπετσών.
  Η ομάδα μας στην πρώτη περίοδο του αγώνα ήταν πολύ κακή σε άμυνα και σε επίθεση και βρέθηκε πίσω στο σκορ με -13 πόντους ,έχοντας και τραυματισμό ενός σημαντικού της παίκτη .Παρ'όλα αυτά, αυτή η κακή εικόνα άλλαξε στην δεύτερη περίοδο με την ομάδα μας να μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία  έβγαλε κάποιες καλές άμυνες και  επιθέσεις καταφέρνοντας έτσι να μειώσει τη διαφορά στο -2 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
  Στην τρίτη περίοδο η ομάδα μας έπαιξε ακόμα καλύτερο μπάσκετ καταφέρνοντας να γυρίσει το σκορ,όμως η ομάδα των Σπετσών συνέχιζε την καλή της εμφάνιση και δεν άφησε την ομάδα μας να πάρει μεγάλη διαφορά  και έτσι στο τέλος του δεκαλέπτου η ομάδα μας βρισκόταν μπροστά με +2 πόντους.
  Στην τέταρτη περίοδο η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ενώ οι παίκτες των Σπετσών άρχιζαν να κουράζονται , γι'αυτό η ομάδα μας άρχιζε να παίρνει διαφορά.Προς το τέλος της περιόδου η ομάδα μας βρισκόταν μπροστά με +10 πόντους και έτσι η ήττα ήταν κάτι που δύσκολα θα πραγματοποιούταν.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα οι παίκτες μας χαλάρωσαν και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 68-75 με το Λυγουριό να φεύγει με μια πολύτιμη νίκη από το κλειστό της Ερμιόνης. 

1 σχόλιο:

  1. Παμε γερα!
    Θετικο αποτελεσμα χρειαζομασστε και σημερα!
    Συνεχιτε το καλο μπασκετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή